Kedves Vendégeink!

SZÁLLODÁNK a kialakult helyzet ellenére NYITVA TART és fogadja az üzleti céllal érkező vendégeket. Amennyiben Ön is munkájával kapcsolatban érkezik a környékre, a Hubertus Hof Landhotel szeretettel várja, akár last minute foglalással is! Business csomag ajánlatunk itt érhető el!

ÉTTERMÜNK a legújabb kormányrendelet értelmében 2020.11.11-től bizonytalan ideig ZÁRVA TART KÜLSŐS VENDÉGEK ELŐTT. A kormányrendelet alapján szállodánk csak céges- és üzleti vendégeket fogadhat, számukra az éttermi kiszolgálás az eddigiek szerint  - maszk és távolságtartás - továbbra is működik. Köszönjük megértésüket, reméljük hamarosan ismét tárt kapukkal várhatjuk a hozzánk betérőket !

 

Live Stream szolgáltatásunk: konferenciák, céges programok ONLINE!

 
 
Amikor nem ajánlott összegyűlni, amikor az arcmaszk hátráltatja a minőségi interakciót, amikor az egészség védelmében át kell gondolni minden céges rendezvényt… akkor megoldás a Live Stream! Élő közvetítési szolgáltatásunk válasz, a koronavírus válság okozta rendezvényszervezési kihívásokra. Ha Ön úgy gondolja, jelen helyzetben kivitelezhetetlen szakmai napot rendezni, nehézkes megtartani a céges tanfolyamot vagy oktatást, de mégsem szeretne lemondani róla, válassza a Hubertus Hof Landhotel Live Stream szolgáltatását! Rendezze meg valós időben, valós résztvevőkkel, online! Könnyedén és biztonságosan, exkluzív ***Superior környezetben. KATTINTSON ÉS TUDJON MEG TÖBBET BUSINESS SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL: Céges programok online!
A business szolgáltatás mellé természetesen egyénre szabott, személyre szóló catering- és szállodai ajánlatot állítunk össze az online rendezvény helyszíni résztvevőinek! Minden kérdésben állunk rendelkezésre: a Hubertus Hof csapata! Ajánlatkérés: 0685 560 930  telefonszámon, vagy a hubertus-hof@hubertus.hu emailcímen.
 
 
 

SARS-CoV-2 Nyilatkozat

Mindent megteszünk, annak érdekében, hogy a vírus szállodánkat messziről elkerülje. Kérjük, Önök is segítsenek ebben nekünk az előírások betartásával. Az alábbi nyilatkozat a szállodánk és az éttermünk különböző részlegeiben hozott intézkedéseket és előírásokat tartalmazza. 

Hubertus Hof Landhotel és Étterem SARS-CoV-2 Nyilatkozat

 
 

Hubertus Hof Landhotel 

Számunkra az Önök biztonsága a legfontosabb, ezért a Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlásait is figyelembe véve, a  higiéniai előírásoknak maximálisan eleget téve fogadjuk vendégeinket. A biztonság érdekében az alábbi intézkedéseket hoztuk:

-rendszeres fertőtlenítés a szobákban és kézfertőtlenítő pontok elhelyezése a szálloda és az étterem területén

-az általános higiéniai előírások szigorítása az étterem és a szálloda területén egyaránt

-medencénk állandó vízforgatós, fertőtlenítőszerrel van ellátva

 
 
 

Traveller Review Awards díj!

A legnagyobb online szállásfoglaló rendszer, a booking.com vendégértékelései alapján,  a Hubertus Hof Landhotel elnyerte a 2020-as Traveller Review díjat. Köszönjük vendégeink visszajelzéseit, elismerésükre a jövőben is igyekszünk rászolgálni. Valamint köszönet kollégáinknak is, akik munkájukkal hozzájárultak ehhez a kitüntetéshez.