A Hubertus Hof Landhotel - az Álmok földje

Hubertus Hof Landhotel és Étterem a Balaton déli partjától nyolcszáz méterre, egy parkerdőben található. Otthonos, frissen felújított szobáink és lakosztályaink egyszerre akár több családnak vagy baráti társaságnak nyújthatnak kikapcsolódást.

 

Vadételek hete a Hubertus Hof Landhotelben

Ez elment vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte, ez megsütötte, az iciri-piciri pedig mind megette. Novemberben legyen Ön az iciri-piciri, ugyanis a Hubertus Hof Landhotel éttermében november 18-tól 24-ig különleges vadhúsból készült ételeket kínálunk. Minden napra más ajánlattal készülnünk, érdemes mind a hetet végigkóstolni.

Márton-napi gasztro piknik Fonyód

Márton-napi ludasságokra invitálnak a környék legjobb helyei. Novemberben újra megrendezik a Fonyódi Kulináriát, ahonnan a Hubertus Hof Landhotel étterme sem hiányozhat. Főszerepben a Márton-napi liba lép színpadra, kísérői pedig a legizgalmasabb újborok lesznek!

BBQ tematikus nap a Hubertus Hof Landhotelben 

A barbecue igazi művészet és türelemjáték. De mitől marad igazán porhanyós és szaftos a hús? Milyen a tökéletes szósz, és mit együnk a barbecue hús mellé? Minden titokba beavat minket O’Shea Dani kreatív séf a Hubertus Hof Landhotel BBQ tematikus napon október 19-én. 

Borvacsora a Kislakival - Légli Géza estje

Szeptember végén a balatonboglári borvidék szíve, a nagybereki vadak és az angus marha találkozik a Hubertus Hof Landhotel éttermében egy megismételhetetlen borvacsorán. A Kislaki borok mester, Légli Géza legszebb tételit prezentálja a somogyi dombság lankáiról, kreatív séfünk pedig mesteri fogásokat párosít melléjük. Szeptember 28-i hétvégén most igazán érdemes lesz ellátogatni a Hubertus Hof Landhotelbe! 

Pálinkakóstoló az igazi Fenegyerekkel! 

Ki az a Fenegyerek és miért különleges az ő nedűje? Június 22-én mindez kiderül a Hubertus Hof Landhotel pálinkakóstolóján, ahol Pach Gábor különleges italai mellé kreatív séfünk készíti a mesteri fogásokat. Egy ilyen párosítást nem érdemes kihagyni! 

Apróséfek figyelem!

A tavaszi szünetben ingyenes főzőtanfolyam a legkisebb főszakácsoknak a Hubertus Hof és Landhotelben! 

 

Május 31-ig még van lehetőség felhasználni a 2017-ben feltöltött Szép Kártya egyenlegeket. 

Szállodánkban mindhárom zsebből elfogadjuk a fizetést

 

Schieber Borest a Hubertus Hof Landhotelben 

Szekszárdi borkülönlegességek érkeznek december 7-én a Hubertus Hof Landhotelbe a Schieber Pincészet prezentálásában. A Baranya völgy legszebb tételinek találkozása a Balaton déli partjának ételkülönlegességeivel. Saját tenyésztésű angus marháinkból készült alapanyagok teszik igazán egyedivé a szekszárdi borok mellé készülő menüsort.  

 

Élje át Ön is a téli Balaton nyugalmát egy felejthetetlen borvacsorán, pihenjen családias szállodánkban és töltődjön fel wellness-részlegünkön az év utolsó hónapjának elején.

Angus tematikus nap és Kristinus Borkóstoló

Vett már angus marhahúst, de nem sikerült jól elkészíteni? Szeretne változatosabb ételeket készíteni ebből a minőségi és rendkívül ízletes húsból? November 16-17-i hétvégén angus lapocka tematikus napot tartunk a Hubertu Hof Landhotelben, ahol elleshetik az angusból készülő ételek csínját-bínját! A tökéletes alapanyagot Terra Pannonia üzletágunk biztosítja saját tenyésztésű angus marháinak legszebb részeiből. 

Márton-napi Libahétvége a Hubertus Hof Landhotelben

Töltsön el egy pihentető hétvégét novemberben a Hubertus Hof Landhotelben, töltődjön fel wellness-részlegünkön, az ősz utolsó napsugaraiban sétáljon Balaton parton és kóstolja meg Márton-napi libalakománkat! 

7 nap 7 steak a Hubertus Hof Landhotel éttermében

Az igazán jó steak valódi kulináris élmény. Sütése igazi művészet, ami a tökéletes húsnál kezdődik. Szerencsére a Hubertus Hof Landhotelben minden adott hozzá: saját, gondosan nevelt angus marha legszebb húsa és profi szakácsok. Szeptember 9-15-ig az övék lesz a főszerep! 7 napon keresztül 7 különböző steaket kóstolhat, aki betér éttermünkbe.

7 nap 7 steak a Hubertus Hof Landhotel éttermében

Az igazán jó steak valódi kulináris élmény. Sütése igazi művészet, ami a tökéletes húsnál kezdődik. Szerencsére a Hubertus Hof Landhotelben minden adott hozzá: saját, gondosan nevelt angus marha legszebb húsa és profi szakácsok. Szeptember 9-15-ig az övék lesz a főszerep! 7 napon keresztül 7 különböző steaket kóstolhat, aki betér éttermünkbe.

Itália földjén – olasz ízek tematikus este a Hubertus Hof Landhotelben

Pizza, pasta, gnocci – az olasz konyha még ennél is több! A legegyszerűbb olasz ételektől a legkülönlegesebb fogásokig kalauzolja az olasz hobby szakács, Graziano Guerni a Hubertus Hof Landhotel éttermének vendégeit. Fedezze fel velünk Itália földjének zamatait egy páratlan vacsorán június 15-én!

Májusban nálunk a 3 4-et ér!  

Töltsetek el 4 felejthetetlen napot a Balaton parton, élvezzétek a csodálatos tájat, az ébredező természetet és a finomabbnál finomabb falatokat és fizessetek csak 3 éjszakát!