Ismét nyitva vagyunk!

Étlapunk ide kattintva érhető el:

Á LA CARTE KÍNÁLATUNK

Nyitvatartásunk

PÉNTEK-SZOMBAT-VASÁRNAP:

12.00-től 20.00 óráig

Rendelésfelvétel elvitelre:

Péntek- Szombat- Vasárnap 11-től 19 óráig

Teraszunk az új kormányrendelet értelmében á la carte étlappal várja kedves Vendégeit, illetve lehetőség van az ételek átvételre való megrendelésére is a következő telefonszámon: 06 85 560 930

 

 

 
 

Hétvégi elviteles menü ajánlat

2021. április 16-18.

 

Kedves Vendégeink!

SZÁLLODÁNK a kialakult helyzet ellenére NYITVA TART és fogadja az üzleti céllal érkező vendégeket. Amennyiben Ön is munkájával kapcsolatban érkezik a környékre, a Hubertus Hof Landhotel szeretettel várja, akár last minute foglalással is! Business csomag ajánlatunk itt érhető el!

ÉTTERMÜNK a legújabb kormányrendelet értelmében 2020.11.11-től bizonytalan ideig ZÁRVA TART KÜLSŐS VENDÉGEK ELŐTT. A kormányrendelet alapján szállodánk csak céges- és üzleti vendégeket fogadhat, számukra az éttermi kiszolgálás az eddigiek szerint  - maszk és távolságtartás - továbbra is működik. Köszönjük megértésüket, reméljük hamarosan ismét tárt kapukkal várhatjuk a hozzánk betérőket !

 

Live Stream szolgáltatásunk: konferenciák, céges programok ONLINE!

 
 
Amikor nem ajánlott összegyűlni, amikor az arcmaszk hátráltatja a minőségi interakciót, amikor az egészség védelmében át kell gondolni minden céges rendezvényt… akkor megoldás a Live Stream! Élő közvetítési szolgáltatásunk válasz, a koronavírus válság okozta rendezvényszervezési kihívásokra. Ha Ön úgy gondolja, jelen helyzetben kivitelezhetetlen szakmai napot rendezni, nehézkes megtartani a céges tanfolyamot vagy oktatást, de mégsem szeretne lemondani róla, válassza a Hubertus Hof Landhotel Live Stream szolgáltatását! Rendezze meg valós időben, valós résztvevőkkel, online! Könnyedén és biztonságosan, exkluzív ***Superior környezetben. KATTINTSON ÉS TUDJON MEG TÖBBET BUSINESS SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL: Céges programok online!
A business szolgáltatás mellé természetesen egyénre szabott, személyre szóló catering- és szállodai ajánlatot állítunk össze az online rendezvény helyszíni résztvevőinek! Minden kérdésben állunk rendelkezésre: a Hubertus Hof csapata! Ajánlatkérés: 0685 560 930  telefonszámon, vagy a hubertus-hof@hubertus.hu emailcímen.
 
 
 

Traveller Review Awards díj!

Szállodánk a legnagyobb online szállásfoglaló rendszer, a booking.com vendégértékelései alapján 9.5 pontot szerzett, ezzel elnyertük a 2021-as Traveller Review díjat. Kihívásokkal teli év volt a 2020-as, ezért kiemelten köszönjük vendégeink visszajelzéseit, elismerésükre a jövőben is igyekszünk rászolgálni. Valamint köszönet kollégáinknak is, akik munkájukkal hozzájárultak ehhez a kitüntetéshez.

Ajándékozzon pihenést szeretteinek! Lepje meg családját egy balatoni kikapcsolódással! 

A Hubertus Hof Landhotel *** Superior idén is várja vendégeit!

Az ajándékutalvány a megrendeléstől számított 1 éven belül használható fel, előzetes bejelentkezés alapján.

30.000 Ft feletti utalvány vásárlása esetén az első 10 vendégünknek saját szakácskönyvünkkel is kedveskedünk!

Bővebb információért és az utalvány megvásárlásához kattintson ide!

Esküvői ajánló

Hubertus Hof Landhotel***s Balatonfenyves

Legyen szó nyári ceremóniáról árnyas kertünkben vagy romantikus téli esküvőről, mi minden álmotokat megvalósítjuk

 

Hotelstars Union minősítés

Szállodánk sikeresen teljesítette a Hotelstars Union minősítési követelményeit, melynek alapján kiérdemeltük a *** Superior kategóriát! Köszönjük!


Külön köszönet jár kollégáinknak, akik munkájukkal hozzájárultak ehhez a kitüntetéshez.