BBQ Workshop Cser Zoltánnal és Németh Tamással a Hubertus Hof Landhotelben

 barbecue igazi művészet és türelemjáték. De mitől marad igazán porhanyós és szaftos a hús? Milyen a tökéletes szósz, és mit együnk a barbecue hús mellé? Minden titokba beavat minket Cser Zoltán, Hubertus Hof Landhotel séfje és Németh Tamás, a BBQ igazi fenegyereke a Hubertus Hof Landhotel BBQ workshopján november 23-án.

 

A Hubertus Hof Landhotel - az Álmok földje

Hubertus Hof Landhotel és Étterem a Balaton déli partjától nyolcszáz méterre, egy parkerdőben található. Otthonos, frissen felújított szobáink és lakosztályaink egyszerre akár több családnak vagy baráti társaságnak nyújthatnak kikapcsolódást.

 

Borvacsora a Kislakival - Légli Géza estje

Szeptember végén a balatonboglári borvidék szíve, a nagybereki vadak és az angus marha találkozik a Hubertus Hof Landhotel éttermében egy megismételhetetlen borvacsorán. A Kislaki borok mester, Légli Géza legszebb tételit prezentálja a somogyi dombság lankáiról, kreatív séfünk pedig mesteri fogásokat párosít melléjük. Szeptember 28-i hétvégén most igazán érdemes lesz ellátogatni a Hubertus Hof Landhotelbe! 

Pálinkakóstoló az igazi Fenegyerekkel! 

Ki az a Fenegyerek és miért különleges az ő nedűje? Június 22-én mindez kiderül a Hubertus Hof Landhotel pálinkakóstolóján, ahol Pach Gábor különleges italai mellé kreatív séfünk készíti a mesteri fogásokat. Egy ilyen párosítást nem érdemes kihagyni! 

Apróséfek figyelem!

A tavaszi szünetben ingyenes főzőtanfolyam a legkisebb főszakácsoknak a Hubertus Hof és Landhotelben! 

 

Május 31-ig még van lehetőség felhasználni a 2017-ben feltöltött Szép Kártya egyenlegeket. 

Szállodánkban mindhárom zsebből elfogadjuk a fizetést

 

Süssünk steaket, mint a profik! 

Cser Zoltán, a Hubertus Hof Landhotel éttermének séfje professzionális steakeket varázsol a vendégek tányérjára, és most minden titkát feltárja! 2019. október 12-én, szombaton bemutatja, hogy mitől igazán porhanyós a steak, mekkora hőfokra kell beállítani a sütést, és hogyan kell a legmárványosabb Angus húsokat forgatni, hogy a végeredmény akár otthon is olyan legyen, mint a legjobb steak house-okban!

Vadételek hete a Hubertus Hof Landhotelben

Ez elment vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte, ez megsütötte, az iciri-piciri pedig mind megette. Novemberben legyen Ön az iciri-piciri, ugyanis a Hubertus Hof Landhotel éttermében november 18-tól 24-ig különleges vadhúsból készült ételeket kínálunk. Minden napra más ajánlattal készülnünk, érdemes mind a hetet végigkóstolni.

7 nap 7 steak a Hubertus Hof Landhotel éttermében

Az igazán jó steak valódi kulináris élmény. Sütése igazi művészet, ami a tökéletes húsnál kezdődik. Szerencsére a Hubertus Hof Landhotelben minden adott hozzá: saját, gondosan nevelt angus marha legszebb húsa és profi szakácsok. Szeptember 9-15-ig az övék lesz a főszerep! 7 napon keresztül 7 különböző steaket kóstolhat, aki betér éttermünkbe.

Itália földjén – olasz ízek tematikus este a Hubertus Hof Landhotelben

Pizza, pasta, gnocci – az olasz konyha még ennél is több! A legegyszerűbb olasz ételektől a legkülönlegesebb fogásokig kalauzolja az olasz hobby szakács, Graziano Guerni a Hubertus Hof Landhotel éttermének vendégeit. Fedezze fel velünk Itália földjének zamatait egy páratlan vacsorán június 15-én!

Májusban nálunk a 3 4-et ér!  

Töltsetek el 4 felejthetetlen napot a Balaton parton, élvezzétek a csodálatos tájat, az ébredező természetet és a finomabbnál finomabb falatokat és fizessetek csak 3 éjszakát!