Hubertus Business csomag

Szállodánk a kialakult helyzet ellenére nyitva tart és fogadja az üzleti céllal érkező vendégeket. Amennyiben Ön is munkájával kapcsolatban érkezik a környékre, a Hubertus Hof Landhotel szeretettel várja, akár last minute foglalással is! Business csomagunk igény szerint live stream szolgáltatással is várja!

(1 fő részére akár 1 éjszakától 18.000Ft/fő/éj ártól)

 

Esküvői ajánló

Hubertus Hof Landhotel***s Balatonfenyves

Legyen szó nyári ceremóniáról árnyas kertünkben vagy romantikus téli esküvőről, mi minden álmotokat megvalósítjuk

 

Live Stream szolgáltatásunk: konferenciák, céges programok ONLINE!

 
 
Amikor nem ajánlott összegyűlni, amikor az arcmaszk hátráltatja a minőségi interakciót, amikor az egészség védelmében át kell gondolni minden céges rendezvényt… akkor megoldás a Live Stream! Élő közvetítési szolgáltatásunk válasz, a koronavírus válság okozta rendezvényszervezési kihívásokra. Ha Ön úgy gondolja, jelen helyzetben kivitelezhetetlen szakmai napot rendezni, nehézkes megtartani a céges tanfolyamot vagy oktatást, de mégsem szeretne lemondani róla, válassza a Hubertus Hof Landhotel Live Stream szolgáltatását! Rendezze meg valós időben, valós résztvevőkkel, online! Könnyedén és biztonságosan, exkluzív ***Superior környezetben. KATTINTSON ÉS TUDJON MEG TÖBBET BUSINESS SZOLGÁLTATÁSUNKRÓL: Céges programok online!
A business szolgáltatás mellé természetesen egyénre szabott, személyre szóló catering- és szállodai ajánlatot állítunk össze az online rendezvény helyszíni résztvevőinek! Minden kérdésben állunk rendelkezésre: a Hubertus Hof csapata! Ajánlatkérés: 0685 560 930  telefonszámon, vagy a hubertus-hof@hubertus.hu emailcímen.