Apróséfek figyelem!

Amíg anyu és apu pihen, a gyerkőcök igazi finomságokat készíthetnek szakácsaink segítségével. Lesz pizza, pasta, palacsinta, mi szem s száj ingere! ;) Töltsétek a tavaszi szünetet április 21-27. között a Hubertusban és legyetek ti a legjobb kisszakácsok! ;)

Itália földjén – olasz ízek tematikus este a Hubertus Hof Landhotelben

Pizza, pasta, gnocci – az olasz konyha még ennél is több! A legegyszerűbb olasz ételektõl a legkülönlegesebb fogásokig kalauzolja az olasz hobby szakács, Graziano Guerni a Hubertus Hof Landhotel éttermének vendégeit. Fedezze fel velünk Itália földjének zamatait egy páratlan vacsorán június 15-én!

 

 

Pálinkakóstoló az igazi fenegyerekkel

Ki az a Fenegyerek és miért különleges az ő nedűje? Június 22-én mindez kiderül a Hubertus Hof Landhotel pálinkakóstolóján, ahol Pach Gábor különleges italai mellé kreatív séfünk készíti a mesteri fogásokat. Egy ilyen párosítást nem érdemes kihagyni! 

 

7 nap 7 steak a Hubertus Hof Landhotel éttermében

Az igazán jó steak valódi kulináris élmény. Sütése igazi mûvészet, ami a tökéletes húsnál kezdõdik. Szerencsére a Hubertus Hof Landhotelben minden adott hozzá: saját, gondosan nevelt angus marha legszebb húsa és profi szakácsok. Szeptember 9-15-ig az övék lesz a fõszerep! 7 napon keresztül 7 különbözõ steaket kóstolhat, aki betér éttermünkbe.

 

Idõpont: 2019. szeptember 9-15-ig (hétfõtõl vasárnapig)

 

Borvacsora a Kislakival - Légli Géza estje

Szeptember végén a balatonboglári borvidék szíve, a nagybereki vadak és az angus marha találkozik a Hubertus Hof Landhotel éttermében egy megismételhetetlen borvacsorán. A Kislaki borok mester, Légli Géza legszebb tételit prezentálja a somogyi dombság lankáiról, kreatív séfünk pedig mesteri fogásokat párosít melléjük. Szeptember 28-i hétvégén most igazán érdemes lesz ellátogatni a Hubertus Hof Landhotelbe! 

 

Szeptember végén töltsön el egy hosszú hétvégét a Hubertus Hof Landhotelben, élvezze a legfinomabb Kislaki borokat és angus marha különlegességeket, vegye igénybe különleges szeptemberi kedvezményünket, és 4 éjszakáért fizessen csak 3-at! „Őszi pihenés az álmok földjén” kedvezményünkről bővebben weboldalunkon tájékozódhat: http://www.hubertushotel.hu/hu/akciok/oszi_pihenes_az_almok_foldjen    

 

Márton-napi Libahétvége a Hubertus Hof Landhotelben

Hogy elkövetkező esztendő is bőségben teljék, a Hubertus Hof Landhotel asztaláról sem hiányozhat egy ínycsiklandozó libalakoma november 11-én! Ropogós libasülttel, roston készült libamájjal és a legígéretesebb újborokkal várjuk vendégeinket egy novemberi ludasságra a Hubertus Hof Landhotelbe! 

 

Töltsön el egy pihentető hétvégét novemberben a Hubertus Hof Landhotelben, töltõdjön fel wellness-részlegünkön, az õsz utolsó napsugaraiban sétáljon Balaton parton és kóstolja meg Márton-napi libalakománkat! 

 

Vadételek hete a Hubertus Hof Landhotelben

Ez elment vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte, ez megsütötte, az iciri-piciri pedig mind megette. Novemberben legyen Ön az iciri-piciri, ugyanis a Hubertus Hof Landhotel éttermében november 18-tól 24-ig különleges vadhúsból készült ételeket kínálunk. Minden napra más ajánlattal készülnünk, érdemes mind a hetet végigkóstolni.

 

Mitől is különleges a vadhús? A vadak húsa rendkívül egészséges, magas a fehérje tartalma, mindemellett zsírszegények, hiszen a vadon élő állatok maguk szerzik meg táplálékukat, természetes módon élnek az erõk és mezők természetes kincseiből. 

 

Időpont: 2019. november 18-24. (hétfőtől vasárnapig)

 

Szekszárdi borkülönlegességek érkeznek december 7-én a Hubertus Hof Landhotelbe a Schieber Pincészet prezentálásában. A Baranya völgy legszebb tételinek találkozása a Balaton déli partjának ételkülönlegességeivel. Saját tenyésztésű angus marháinkból készült alapanyagok teszik igazán egyedivé a szekszárdi borok mellé készülő menüsort.  

 

Élje át Ön is a téli Balaton nyugalmát egy felejthetetlen borvacsorán, pihenjen családias szállodánkban és töltődjön fel wellness-részlegünkön az év utolsó hónapjának elején.

 

Apróséfek figyelem!

Amíg anyu és apu pihen, a gyerkőcök igazi finomságokat készíthetnek szakácsaink segítségével. Lesz pizza, pasta, palacsinta, mi szem s száj ingere! ;) Töltsétek a tavaszi szünetet április 21-27. között a Hubertusban és legyetek ti a legjobb kisszakácsok! ;)

Itália földjén – olasz ízek tematikus este a Hubertus Hof Landhotelben

Pizza, pasta, gnocci – az olasz konyha még ennél is több! A legegyszerűbb olasz ételektõl a legkülönlegesebb fogásokig kalauzolja az olasz hobby szakács, Graziano Guerni a Hubertus Hof Landhotel éttermének vendégeit. Fedezze fel velünk Itália földjének zamatait egy páratlan vacsorán június 15-én!

 

 

Pálinkakóstoló az igazi fenegyerekkel

Ki az a Fenegyerek és miért különleges az ő nedűje? Június 22-én mindez kiderül a Hubertus Hof Landhotel pálinkakóstolóján, ahol Pach Gábor különleges italai mellé kreatív séfünk készíti a mesteri fogásokat. Egy ilyen párosítást nem érdemes kihagyni! 

 

7 nap 7 steak a Hubertus Hof Landhotel éttermében

Az igazán jó steak valódi kulináris élmény. Sütése igazi mûvészet, ami a tökéletes húsnál kezdõdik. Szerencsére a Hubertus Hof Landhotelben minden adott hozzá: saját, gondosan nevelt angus marha legszebb húsa és profi szakácsok. Szeptember 9-15-ig az övék lesz a fõszerep! 7 napon keresztül 7 különbözõ steaket kóstolhat, aki betér éttermünkbe.

 

Idõpont: 2019. szeptember 9-15-ig (hétfõtõl vasárnapig)

 

Borvacsora a Kislakival - Légli Géza estje

Szeptember végén a balatonboglári borvidék szíve, a nagybereki vadak és az angus marha találkozik a Hubertus Hof Landhotel éttermében egy megismételhetetlen borvacsorán. A Kislaki borok mester, Légli Géza legszebb tételit prezentálja a somogyi dombság lankáiról, kreatív séfünk pedig mesteri fogásokat párosít melléjük. Szeptember 28-i hétvégén most igazán érdemes lesz ellátogatni a Hubertus Hof Landhotelbe! 

 

Szeptember végén töltsön el egy hosszú hétvégét a Hubertus Hof Landhotelben, élvezze a legfinomabb Kislaki borokat és angus marha különlegességeket, vegye igénybe különleges szeptemberi kedvezményünket, és 4 éjszakáért fizessen csak 3-at! „Őszi pihenés az álmok földjén” kedvezményünkről bővebben weboldalunkon tájékozódhat: http://www.hubertushotel.hu/hu/akciok/oszi_pihenes_az_almok_foldjen    

 

Márton-napi Libahétvége a Hubertus Hof Landhotelben

Hogy elkövetkező esztendő is bőségben teljék, a Hubertus Hof Landhotel asztaláról sem hiányozhat egy ínycsiklandozó libalakoma november 11-én! Ropogós libasülttel, roston készült libamájjal és a legígéretesebb újborokkal várjuk vendégeinket egy novemberi ludasságra a Hubertus Hof Landhotelbe! 

 

Töltsön el egy pihentető hétvégét novemberben a Hubertus Hof Landhotelben, töltõdjön fel wellness-részlegünkön, az õsz utolsó napsugaraiban sétáljon Balaton parton és kóstolja meg Márton-napi libalakománkat! 

 

Vadételek hete a Hubertus Hof Landhotelben

Ez elment vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte, ez megsütötte, az iciri-piciri pedig mind megette. Novemberben legyen Ön az iciri-piciri, ugyanis a Hubertus Hof Landhotel éttermében november 18-tól 24-ig különleges vadhúsból készült ételeket kínálunk. Minden napra más ajánlattal készülnünk, érdemes mind a hetet végigkóstolni.

 

Mitől is különleges a vadhús? A vadak húsa rendkívül egészséges, magas a fehérje tartalma, mindemellett zsírszegények, hiszen a vadon élő állatok maguk szerzik meg táplálékukat, természetes módon élnek az erõk és mezők természetes kincseiből. 

 

Időpont: 2019. november 18-24. (hétfőtől vasárnapig)

 

Szekszárdi borkülönlegességek érkeznek december 7-én a Hubertus Hof Landhotelbe a Schieber Pincészet prezentálásában. A Baranya völgy legszebb tételinek találkozása a Balaton déli partjának ételkülönlegességeivel. Saját tenyésztésű angus marháinkból készült alapanyagok teszik igazán egyedivé a szekszárdi borok mellé készülő menüsort.  

 

Élje át Ön is a téli Balaton nyugalmát egy felejthetetlen borvacsorán, pihenjen családias szállodánkban és töltődjön fel wellness-részlegünkön az év utolsó hónapjának elején.