Tréningek, konferenciák

A sikeres csapatépítés titka a sikeres csapatépítő tréning.

Hol?
A Balaton déli csücskénél, csendes és inspiráló környezetben vehet részt egy eredményes csapatépítő tréningen.

Miért?
Mert a csapatmunka nagy szerepet játszik egy cég sikerességének fokozásában.

Mi a célja?
A tréning elősegíti a bizalom és együttműködési készség kialakítását. Egy vállalat számára sokat jelenthet a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tevékenykednek a cég sikerének érdekében.

Mi az eredmény?
  1. Reálisabbá válik az önértékelés, nő az együttműködési készség
  2. Hatékonyabbá válik a csapatmunka
  3. A csapatmunka megszilárdítását a csapatépítés, csapatépítő tréning szolgálja.
 

Amennyiben Ön és munkatársai tárgyalás előtt állnak, kollégáinak szakmai fejlődéséhez, vagy csapatépítő tréninghez keres megfelelő helyszínt, úgy forduljon hozzánk bizalommal!
Szállodánk nyugodt, kellemes hangulata garantálja a tanuláshoz, konferenciákhoz szükséges zavartalan légkört. Kollégáink magas színvonalú szakmai felkészültsége és termeink technikai felszereltsége szintén rendezvényének hatékonyságát és eredményességét hivatottak szolgálni.

Egyedi árajánlat kérése 
 

Szállodánk termei kiválóan alkalmasak konferenciák és tréningek csapatépítő tréningek megrendezésére, összesen 60 főt tudunk elhelyezni, emellett konferenciatermeinkben akár 100 fő elhelyezésére is van lehetőség. Öt különböző nagyságú termet kínálunk a csoportok számára, amelyek közül négy összenyitható.  

A konferenciák hosszú előadásai között jól esik a székekről felállni és egy itallal, pár falattal felfrissülni. Igyekeztünk csábító étel - és italkínálatot összeállítani, hogy valóban kellemessé tegyük a szünet minden pillanatát. Lehetőségünk van akár a szabadban is megteríteni a csoport számára. 

  

Terem

Méret 

Színház

U alak

Tábla-asztal

Ár
(Ft/nap)

Hunor

63 m2

50 fő

40 fő

30 fő

30 000

Magor

31 m2

20 fő

15 fő

12 fő

20 000

Hunor és Magor

94 m2

70 fő

70 fő   

40 fő

40 000

Vadászos

93 m2

110 fő

90 fő

40 fő

25 000

Magyaros

36 m2

20 fő

15 fő

12 fő

15 000

Vadászos és Magyaros    

129 m2  

130 fő

120 fő

60 fő

30 000

Szalon

30 m2

30 fő

-

12 fő

15 000Technikai felszereltség:

 • Konferenciatermeinknek szélessávú internet kapcsolata van
 • Wireless és vezetékes csatlakozási lehetőség
 • Motoros vetítővászon
 • Mobil projektor
 • Távirányítással szabályozható árnyékolástechnika
 • Hangosítás mobil vezeték nélküli mikrofonnal és mikro porttal
 • 40'' LCD TV
 • DVD lejátszó
 • Multimédia állvány, Flip chart tábla
   

A csapatépítés, csapatépítő tréning célja, hogy segítsen felfedezni, kifejleszteni és hasznosítani a munkatársak alvó és kihasználatlan képességeit, amelyek a továbbiakban segíteni fogják a csapatokat a rejtett lehetőségek feltárásában. A csapatépítő tréning során azok a munkatársi viszonyok erősödnek, amelyek elengedhetetlenek az eredményes csapatmunkához.

Szállodánk területén, a cégcsoportunkhoz tartozó természeti területeken a Berekben rengeteg helyszín és számtalan szervezhető program közül lehet választani. Legyen szó igazi vidéki programról, mint lovaskocsikázással egybe kötött piknik vagy verseny, kajakozás a folyón, borkostoló és föző verseny vagy akár évszakoknak megfelelő tematikus programok mint ősszel madáretető építés majd azok kihelyezése a Berekben. Személyre, igényre, s csapatra szabjuk ajánlatunkat és le is vezényeljük az elejétől a végéig!

Jöjjenek el a Hubertus-Hof Szállodába Balatonfenyvesre és kovácsolják jobban össze csapatukat, hogy még nagyobb eredményeket érhessenek el!