Kihívás – Feladat – Motiváció

Bemutatjuk Daku Norbertet, a Hubertus Hof Landhotel sous séfjét

 

Növekedés és beruházások

Harminc százalékos növekedés a hízóállat feldolgozásban, új földterület integrálása a növénytermesztési ágazatban és jelentős célok a géptechnológiai beruházások terén. A 2019-es eredményekről és az idei tervekről Oliver Hahnenkamm-al a Hubertus Agráripari Bt. cégvezetőjével beszélgettünk.

 

 

A Hubertus Hof séfje: Cser Zoltán

Amíg a többi gyerek a bunkerban vagy a képregény előtt ült, ő a konyhában sertepertélt. 11 éves kora óta készült a szakács mesterségre, immár 30 éve gyakorolja is azt.

 

Terra Pannonia műhelytitkok 

Új termék bevezetése - 1000 feletti vágás szám - folyamatos minőség

 

Interjú Kanyar Roland állattenyésztési ágazatvezetővel

A sáripusztai telepen, Kanyar Roland állattenyésztési ágazatvezetővel beszélgettünk, hogy milyen szakembergárda és háttérmunka áll a Hubertus Agráripari Bt angus marháinak húsminősége mögött.