SARS-CoV-2 Nyilatkozat

Mindent megteszünk, annak érdekében, hogy a vírus szállodánkat messziről elkerülje. Kérjük, Önök is segítsenek ebben nekünk az előírások betartásával. Az alábbi nyilatkozat a szállodánk és az éttermünk különböző részlegeiben hozott intézkedéseket és előírásokat tartalmazza. 

Hubertus Hof Landhotel és Étterem SARS-CoV-2 Nyilatkozat

 
 

Növekedés és beruházások

Harminc százalékos növekedés a hízóállat feldolgozásban, új földterület integrálása a növénytermesztési ágazatban és jelentős célok a géptechnológiai beruházások terén. A 2019-es eredményekről és az idei tervekről Oliver Hahnenkamm-al a Hubertus Agráripari Bt. cégvezetőjével beszélgettünk.

 

Daku Norbert vezető séfünk a

konyhatechnológia eljárásainkról:

 

Terra Pannonia műhelytitkok 

Új termék bevezetése - 1000 feletti vágás szám - folyamatos minőség

 

Interjú Kanyar Roland állattenyésztési ágazatvezetővel

A sáripusztai telepen, Kanyar Roland állattenyésztési ágazatvezetővel beszélgettünk, hogy milyen szakembergárda és háttérmunka áll a Hubertus Agráripari Bt angus marháinak húsminősége mögött.