Esküvői ajánló

A balatonfenyvesi Hubertus Hof Landhotel immár egész éves nyitvatartással várja a házasulni vágyó párokat. Legyen szó nyári ceremóniáról árnyas kertünkben vagy romantikus téli esküvőről, mi minden álmotokat megvalósítjuk.

Konyhánk magas minőségű alapanyok felhasználásával egyedi igényeiteket kielégítve áll rendelkezésre, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen.

Vintage, bohém, glamping vagy gatsby? Burgundi, rose gold vagy navy? Dekoratőreink repertoárja szinte végtelen. Számtalan szín és dekorációs eszköz áll rendelkezésre, melyek segítségével könnyedén teremtjük meg az általatok megálmodott hangulatot.

Szállodánk területén létszámtól függően számos lehetőség áll rendelkezésre esküvőtök lebonyolítására. Összenyitható konferencia termeink, vadásztermünk vagy akár teraszunk is tökéletes helyszíne egy meghitt, hangulatos Hubertus esküvőnek.

A lakodalom után pedig superior minősítésű szobáinkban pihenhetitek ki az éjszaka fáradalmait, majd egy bőséges, közös reggeli után páratlan wellness részlegünkön ejtőzhettek kora délutánig, mielőtt újból útnak indultok.

Vendéglétszám: 90 főig

Szállóvendég létszám: 71 főig

Ajánlatkérés:  timea.dobossy@hubertus.hu

Balatoni esküvő