Borvacsora a Kislakival - Légli Géza estje

Szeptember végén a balatonboglári borvidék szíve, a nagybereki vadak és az angus marha találkozik a Hubertus Hof Landhotel éttermében egy megismételhetetlen borvacsorán. A Kislaki borok mester, Légli Géza legszebb tételit prezentálja a somogyi dombság lankáiról, kreatív séfünk pedig mesteri fogásokat párosít melléjük. Szeptember 28-i hétvégén most igazán érdemes lesz ellátogatni a Hubertus Hof Landhotelbe! 

 

Szeptember végén töltsön el egy hosszú hétvégét a Hubertus Hof Landhotelben, élvezze a legfinomabb Kislaki borokat és angus marha különlegességeket, vegye igénybe különleges szeptemberi kedvezményünket, és 4 éjszakáért fizessen csak 3-at! „Őszi pihenés az álmok földjén” kedvezményünkről bővebben weboldalunkon tájékozódhat: http://www.hubertushotel.hu/hu/akciok/oszi_pihenes_az_almok_foldjen    

 

Kislaki – Légli Géza

Kislakon, Szőlőskislakon, ennek a beszédes nevű falunak a dűlőiben, Balatonboglártól 3 km-re délre, a balatonboglári borvidék szívében gazdálkodunk 19,1 hektáros szőlőterületen. A somogyi dombság védett belső domboldalain, természetközeli szőlőműveléssel, kézműves borkészítéssel keressük területeink, az ember, a szőlő és a bor harmonikus kapcsolatát. Az alapelv egyszerű és kézenfekvő: ahhoz, hogy a boraink meg tudják mutatni a termőhelyben rejlő egyedi értékeket őszintén és tisztán kell közelítenünk mind a szőlőműveléshez, mind a bortermeléshez.

 

www.kislaki.com

 

Időpont: 2019. szeptember 28.

Részvétel díja: 16 000 Ft / fő (vacsora és borkóstoló)

 

Vacsora menű

 

Amuse

Balatoni savanyú ponty édes algával

Kötcse Olaszrizling 18”

 

Angus tatár, pumpernickel kenyér krémmel, fürj tojás

         Jánoshegy Rajnai Rizling 17”

 

Rácz Halászlé haltejes raviolival

   Piros Bor 18”

 

Szarvas Bélszín, fekete bodza szósz, diós burgonya

Jánoshegy Kékfrankos 17”

 

                                 Mézes krémes kavé fagylalt sós mogyoró krém

 

Sajtválogatás   

Kislak 2015