TechnoGym Kinesis

A Hubertus-Hof Hotel rekreációs és wellness részlegén található TechnoGym Kinesis fal természetes háromdimenziós mozgásával a minden felhasználó igényét kielégíti. Akár egyénileg, akár csoportosan bármely korú személy használhatja a Kinesist - általános egészségfejlesztésre, sportedzésekre, izomerősítésre és még többre. A Kinesis egyedi tervezése több mint 200 különböző gyakorlatot és végtelenül változatos mozgásokat enged meg, megcélozva ezzel a lehetséges felhasználók legszélesebb skálájának wellness igényeit. A felhasználók között lehetnek sportolók, küzdősportolók, rehabilitációs programban résztvevők és sokan mások.
A Kinesis technikája által lehetővé válik, hogy mindenki saját edzettségi szintjének megfelelő mozgásfajtát válasszon a legegyszerűbb alapgyakorlatoktól kezdve a komoly testtudatot igénylő mozgáskombinációkig. 
A Kinesisnek, ráadásul nemcsak a nehézséget, de a milyenséget is egyéniségünkhöz szabhatjuk: ha inkább kedvünkre van a térben való nyújtózkodás és lebegés, az ezt lehetővé tevő mozdulatsort végezhetjük, de ha dinamikus testépítésre vágyunk, arra is a legtökéletesebb szinten van lehetőségünk a Kinesis által.
   

Mit nyúlt Önnek a TechnoGym Kinesis fal?
Egyensúly + Rugalmasság + Erő:

A Kinesis célja azon mozgások és gyakorlatok szimulálása, amelyek a legtermészetesebb módon megfelelnek az emberi test és elme igényeinek. A Kinesisen végrehajtott wellness program előnyei:

  • Megnövekedett erő
  • Nagyobb rugalmasság
  • Javuló ellenálló képesség
  • Jobb koordináció
  • Javuló testtartás
  • Jobb légzésszabályozás

A Hubertus-Hof Hotel rekreációs és wellness részlegén is megtalálható TechnoGym Kinesis fal tökéletes alakformálást tesz lehetővé
- fejleszti mind a négy fizikai képességet, az erőt, az egyensúlyt, az állóképességet és a hajlékonyságot
- gerincbántalmak esetén kiváló
- megtanít a légzés és a mozgás összehangolására
- az agy koncentrációja miatt tökéletes kikapcsolódást és relaxációt biztosít

Azoknak, akiknek gondot okoz, hogy mindennapjaikba beépítsék a mozgást, a Kinesis végre megoldást nyújthat: a Kinesist elég egyszer kipróbálni, és az örömteli, jóleső, teljesen kikapcsoló élmény, amely semmi máshoz nem fogható.